side_banner

Sammenleggbar sandwichboks Gjenbrukbar matoppbevaringsbeholder To-Go Travel Silikonskål |Yongli

Silikonmatbokser er designet for å være enkle å åpne og lukke, spesielt som matboks for barn.De innvendige kantene er skråstilte, noe som gjør rengjøringen til en lek.Det er barnematoppbevaring Vennlig gjør måltid tilberedning enkelt og praktisk og gjør det enkelt å holde seg organisert.Den lufttette beholderen med ett rom er flott for salater.

Vår silikonbeholder er BPA-fri, trygg, praktisk, lett å rengjøre og myk å ta på.

 

Vår lunsjbeholder i silikon er designet for å tåle mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin.Disse, lufttette matbeholderne gjør alt.De vil lagre rester i kjøleskapet eller fryseren og sette dem rett inn i mikrobølgeovnen eller ovnen for enkel oppvarming.De er designet for å legge seg inn i hverandre for enkel oppbevaring.

 

Våre silikonbentoboksmatbokser og matbeholdere ble laget som svar på det dype behovet for et sunt alternativ til plast, for å redusere miljøavfall, være miljøvennlig og samtidig øke økobevisstheten hjemme hos deg.Silikonmatkasseterningene for voksne er også lufttette, noe som gjør dem perfekte som salatbeholdere eller frysebeholdere for rester.De er svært holdbare, temperaturbestandige og uendelig gjenbrukbare.

 

Den lagrer nestet og flatt for å spare plass, og åpnes deretter for å oppgradere måltidsforberedelser, matrester og arbeidslunsjer.

?

Når du bruker Bento-lunsjboksen for voksne, er den perfekt for måltidsforberedelser, lunsjer, middager, snacks og mer!Når du bruker bento lunsjboksen for barn, er den ideelle for bilturer, glade måltider, middag, lunsj, frokost, strandturer, flyturer og SÅ MYE MER.

 

Den kan også brukes som en isbeholder eller deigbeholder, velkommen til å dele bruken din av en silikonbeholder.

 


Innleggstid: Apr-08-2022